Team Fortress 2 İncelemesi ve İndirme Linkleri

4 sene önce onlineoyun tarafından yazıldı, kez görüntülendi ve hakkında hiç yorum yapılmadı.


Team Fortress 2

Popüler online oyunlardan biri olan Team Fortress 2 yeni oyun modları, haritalar, ekipman ve en önemlisi şapkalar barındıran aralıksız güncelleştirmeler sunuyor. Oyundaki dokuz farklı sınıf taktiksel yetenekler ve kişiselleştirmelerde çeşitlilik sağlıyor. Oyuncular RED ve BLU adındaki iki farklı şirketten birini seçebilirler.Oyunda bulunan silah, şapka ve daha fazlasını toplayabilir,üretebilir, satın alabilir ya da satabilirler.Oyuncular oyuna atılmadan önce offline pratik modunda yeteneklerini test edebilir.

Sınıflar:

Demoman » Tek gözlü iskoç demoman tuzak kurarak küçük parçalara ayırır. Kılıç kullanmada şaşırtıcı derecede iyidir.
Engineer » Teksaslı bu kovboyun yeteneği küçük kuleler inşa etmek. Savunmada oldukça etkili kuleleriyle onu oldukça sevecek ya da nefret edeceksiniz.
Heavy » En iyi arkadaşı Medic olan zincirli silahlar kullanan boksör. Fazla canı, müthiş hasarlar veren vuruşlarının yanı sıra aldığı hasarlara karşı dayanıklılığıyla da tanınır.
Medic » Savaşlarda ameliyat testeresi kullanan çılgın doktor. Takım arkadaşlarını kısa bir süreliğine görünmez yapabilir.
Pyro » Balta kullanır. Pusuya düşürmede uzmanlaşmıştır ve genellikle canlı şeyleri ateşe verir.
Scout » Süper hızlı sınıf. Rakibinden üstün gelmek ve çabucak noktaları ele geçirmek için hızını kullanır.
Sniper » Uzun mesafeli nişancı. Şüphe uyandıran sarı sıvıyla dolu kavanozlar atar.
Spy » Yetenekli bıçak dövüşçüsüdür. Rakip takım içerisinde gizlenebilir ve kılık değiştirebilir.
Soldier » Savunma hattı boyunca roketatarla takımına destek olur.

Artıları:

Yüksek tempolu, yoğun aksiyon  Etkili ve basit üretim sistemi  Oldukça fazla öğe ve kazanımlar  Komik ve unutulmaz karakterler.

Eksileri:

Arada oluşan gecikme süresi  Bazıları faydasız öğe dropları.

Sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi – Windows XP / Vista 7 / 8, Mac OSX, Ubuntu Linux, SteamOS
İşlemci – İntel Dual Core
Ram – 2GB +
Ekran Kartı – GeForce 8800 ya da daha iyisi
Hafıza – 15 GB


İndirmek için
Tıkla!

Yorumlar ( 0 )